Titel Undersköterska-Skriv på
6 juli, 2018
Vad har detta med undersköterskor att göra?
28 oktober, 2018

Fint skyltat till mötet

En resa och ett fantastiskt möte med kolleger från olika delar i landet. Många bra diskussioner och så kul att få träffas utanför dataskärmen.

Vi pratade om betydelsen av en reglering av vår utbildning där vi i SUSF deltar i utredningen. Om jämställdhet där Yvonne vår Viceordförande och Olle Appelgren GPDR-ansvarig och sekreterare deltar i projektet på socialstyrelsen.Alla fick arbeta i grupper med frågeställningar och mycket hög nivå i diskussionen som följde. Ordförande Marianne deltar i vårdpolitiska nätverksmöten på regeringskansliet och delade med sig kring dessa. Många härliga skratt och glädje denna dag. Pluss mycket mer,

Telenummer byttes mellan deltagare. En fantastisk innehållsrik dag där vi avslutade med ett rollspel, Dessvärre blev filmerna helt kass. Men bilder från detta möte ser ni här.

Vi återkommer med ljudinspelningen om Fru Isabella Svensson som bor på knasbo hult. Vi från SUSF Tackar alla sm deltog och för ert otroliga tålamod ert engagemang utan er hade inte denna dag blivit en verklighet. ❤️❣️♥️???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.