De svarta rubrikerna

SOS!! Hur kan det bli så här!?
14 juli, 2015
Förkorta livet
2 augusti, 2015

megafonVad har hänt i vården? Ett tag såg rubrikerna i bland annat tidningar om oss och de som arbetar med äldre bättre ut, det började lite rapporteras mer om det fina. Vad ledsamt det blir när det återigen finns rubriker om äldre som fallit, har olika skador och riktigt hemska sådana,
eller de som inte har tillgång till sitt larm, många är rapporterna just nu.Visst är det semestertider men en av rubrikerna fångar mitt öga mer. Artikeln är om en kvinna på över 90 år som hade gamla frakturer och skador som de hittade när de obducerade henne.

Om vi inte i vården av äldre kan garantera en säker och trygg vård ska vi anmäla detta.Hur ska vi få rätsida på detta om vi inte agerar? Vår status blir ännu lägre och vår lönebild återigen sämre, Har du råd med detta?

För några veckor sedan la vi på SUSF ut en webbaserad utbildning om arbetsmiljö här på sidan, ska vi få slut på dessa missförhållanden bör vi anmäla och samtliga bör även ta sig igenom den. För du undersköterska vill väl att de du tar hand om får det allra bästa!?
OM VI UNDERSKÖTERSKOR I VÅRDEN OCH OMSORGEN INTE KAN GARANTERA SÄKER OCH TRYGG VÅRD,SKA DET ANMÄLAS, INGENTING BLIR BÄTTRE OM DET INTE GÖRS!!!!

Till utbildningen här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.