Är du den du vill vara?

Är inte Undersköterskan viktig nog för våra politiska partier!?
11 juni, 2014
Hilda – vår VIP medlem
21 juni, 2014

utmaning1

Vi kan inte uppfylla allt men tillsammans kan vi komma långt. Gå med i dag i Sveriges Undersköterska & Specialistundersköterska Förening, SUSF, och stötta till en bättre position i framtiden för landets undersköterskor,

Ni som är medlemmar hjälp till att värva nya medlemmar, allas krafter behövs. Boka er på vårt HÖSTMÖTE NU! 
Den som värvar flest medlemmar till föreningen från nu fram till HÖSTMÖTET bjuder vi på Buffen’ som serveras.

Får du den feedback du behöver i din utveckling? Blev valet rätt när du satte dig ner och pluggade till undersköterska eller gick en högre utbildning och specialiserade dig i yrket?

Nu är vi där att vi har utbildat oss och ju mer kunskap vi skaffar oss desto mer ser vi bristerna. Du går med i Föreningen, glömmer bort att du är med! Ansöker och är med i grupper som du sedan inte deltar i!?
Vi gör det alla, vi går med för just då i stunden kändes det rätt, just då hade vi den där goda energin som gjorde att vi klickade på knappen!

För vi människor är skapta så enligt alla vetenskapliga teorier. Vi vill alla tillhöra något. Vi vill möta andra som delar det vi upplever. Vi behöver för att fortsätta framåt någon form av bekräftelse en tillhörighet.

Tänk alla dessa åtaganden som gör att vi duckar, tänk att kunna knäppa med fingrarna så vi kan bli osynliga en liten stund. Behöver vi vara perfekta hela tiden eller är det tillåtet med dåliga hårdagar?

Logga in härLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.